De lekkerste hotels en appartementen van Zeeland, te kust en te keur

Zeeland om te zoenen. TeKust staat voor een heerlijk verblijf aan de Zeeuwse kust. De mooiste hotels en appartementen van dit machtige stukje Zeeland. Stuk voor stuk accommodaties waar u optimaal geniet van kwaliteit in gastvrijheid en alles wat Zeeland mooi maakt!

Culinair

Zeeland heeft zoveel culinaire rijkdommen. Uit de zee en van het land, altijd spettervers. Zilte smaken, zoete heerlijkheden, ultiem genieten. Niet voor niets blinkt Zeeland uit in de Michelin gids met de meeste sterrenrestaurants per inwoner. Uiteraard staan er in de Zeeuwse restaurants veel regionale en mooie producten uit de Noordzee en de Oosterschelde op het menu. Een leuke manier om Zeeland te proeven is de ‘Lekker Zeeuws-route’. Prachtige tochten langs regionale heerlijkheden.

Actief

Heerlijk fietsen of liever golfen in de prachtige omgeving. Zeeland biedt galop uitdaging! Wandelen of abseilen van de pijlers van de stormvloedkering. Kitesurfen of blowkarten over de brede stranden. Heerlijk zeilen of misschien wel paardrijden. Hoe wilt u genieten? Kies de leukste activiteiten, de teKust medewerkers helpen u graag met leuke tips of het samenstellen van een mooi programma.

op avontuur

Bekijk hier alle tips en activiteiten.

Ontspannen

Wanneer u Zeeland binnen rijdt, gaat het vanzelf. U ontspant natuurlijk. Het water, de vergezichten en de mooie luchten brengen harmonie. De energie van de branding maakt dat ontladen makkelijk gaat en geeft ook direct nieuwe kracht. Net als de pure natuur. Daarnaast kunt u zich heerlijk laten verwennen met een saunabezoek, manicure of beachmassage voor een heerlijk verblijf.

Energie

Waar krijgt u energie van? Een heerlijk dagje shoppen? Of een heerlijke strandwandeling? In Zeeland, aan de kust krijgt u vanzelf energie! Lekker actief bezig zijn of juist heerlijk een dagje niets doen? Hoe wilt u opladen? De zon, de wind, de kracht van de natuur, de gezellige dynamiek van de steden. Energie is er in Zeeland overal.

Cultuur

Exposities, lezingen, workshops en festivals. Kunst in zeeland leeft én verrast. Het Nazomerfestival, Film by the Sea en de Kunstschouw, kunst en cultuur, te kust en te keur. Zomaar een greep uit de vele culturele festivals. Of u nu één van de vele musea bezoekt, een kunstroute volgt, lekker door de stad slentert langs de bijzondere galerieën of aan een workshop deelneemt, kunst in Zeeland verrast.

Lekker leven op het strand

Maar liefst vijf van de top tien stranden in Zeeland liggen rond de teKust hotels en appartementen. Da’s niet toevallig. Lekker uitwaaien, de zon aanbidden, yoga in het zand, lekker loungen of dineren op het strand. Wat kiest u?

  • Banjaardstrand, Kamperland
  • Breezand, Vrouwenpolder
  • De Hoge Hilt, Zoutelande
  • Nollestrand, Vlissingen
  • Badstrand, Domburg

Maak kennis met alle accommodaties van teKust

Gastvrijheid staat in alle teKust hotels voorop. Uitsluitend de mooiste ****hotels en appartementen, persoonlijke aandacht en luxe kwaliteit laten u optimaal van Zeeland genieten. Zeeland om te zoenen.